Τα εγκαίνια του καταστήματος «Nobacco», στο Αγρίνιο (photos)

Τα εγκαίνια του καταστήματος «Nobacco», στο Αγρίνιο

Με πολύ μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της κορυφαίας ελληνικής εταιρείας, προϊόντων ατμίσματος στην Ελλάδα, της «Nobacco», που βρίσκεται επί της οδού Μπαϊμπά 4, στο κέντρο του Αγρινίου.

Πλήθος κόσμου συναντήθηκαν στον ολοκαίνουριο εντυπωσιακό χώρο, είδαν και ενημερώθηκαν για όλα τα προϊόντα της εταιρίας και έκαναν τις αγορές τους επιλέγοντας συσκευές και γεύσεις από την πολύ μεγάλη συλλογή της εταιρίας.

Ήταν ένα γιορτινό event, με πλούσια δώρα, ένα πλούσιο μπουφέ και ζωντανή μουσική στον απέναντι χώρο που είχε διαμορφωθεί κατάλληλα.

nobacco-logo

H NOBACCO ιδρύθηκε το 2008 και είναι η κορυφαία ελληνική εταιρεία προϊόντων ατμίσματος στην Ελλάδα. Με ένα δίκτυο 60 καταστημάτων, και με περισσότερα από 200 σημεία πώλησης σε όλη την χώρα, η εταιρεία πρωταγωνιστεί με τα καινοτόμα και πιστοποιημένα προϊόντα της στη διάδοση της νέας συνήθειας του ατμίσματος που σταδιακά κερδίζει την εμπιστοσύνη χιλιάδων καπνιστών σε όλη την χώρα.

Το όραμα
Το όραμα της ΝΟΒΑCCO είναι να συμβάλλει με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της στην μείωση των βλαβερών συνεπειών του καπνίσματος και στη διάδοση του ατμίσματος στην χώρα, ως υπεύθυνου και καλύτερου τρόπου ζωής για όσους συνανθρώπους μας αντιμετωπίζουν την εξάρτηση από την νικοτίνη.
Αποστολή
Αποστολή της εταιρείας είναι να είναι πάντα κοντά στους καπνιστές που σκέφτονται να κάνουν την επιλογή ζωής και να αφήσουν στο παρελθόν το παραδοσιακό κάπνισμα.
Σύστημα Ποιότητας
Η NOBACCO κατέχει ηγετική θέση στο χώρο των συσκευών ατμίσματος στην Ελλάδα καθώς κεντρικός άξονας στην φιλοσοφία της, είναι η ποιότητα των προϊόντων που προσφέρει στο κοινό της τόσο στις συσκευές ηλεκτρονικών τσιγάρων όσο και στα υγρά αναπλήρωσης που χρησιμοποιεί. Για την NOBACCO το θέμα ποιότητας και ασφάλειας των προϊόντων είναι ένας αδιαπραγμάτευτος τομέας. Για το λόγο αυτό, η εταιρεία επενδύει συνεχώς στη διασφάλιση της παραγωγής και της διάθεσης προϊόντων υψηλών προδιαγραφών με επιστημονική πιστοποίηση στο πλαίσιο συνεργασιών με ερευνητικά κέντρα της Ελλάδας και του εξωτερικού.
Πλούσιο φωτογραφικό υλικό (πατήστε στις φωτογραφίες για μεγέθυνση)

Σχολίασέ το