Πολιτιστικός Όμιλος «Οι Μερακλήδες»: Τελετή λήξης 2017 (Photos+Video)

Πολιτιστικός Όμιλος «Οι Μερακλήδες»: Τελετή λήξης 2017 (Photos+Video)

Την Δευτέρα, 19 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης το Πολιτιστικού Ομίλου Αγρινίου «Οι Μερακλήδες», στο γήπεδο μπάσκετ της οδού Φιλελλήνων.

Παρακολουθήσαμε χορούς από τα παιδικά και τα εφηβικά τμήματα αλλά και ένα όμορφο αφιέρωμα στον παλιό Ελληνικό κινηματογράφο με σκετσάκια, χορό και τραγούδι.

Όλες τις φωτογραφίες από την εκδήλωση, μπορείτε να τις δείτε στην συνέχεια εκτός αυτές των παιδικών τμημάτων που μπορείτε να τις δείτε ανοίγοντας τον σύνδεσμο εδώ: https://goo.gl/NBYwLU

Για την προστασία των παιδιών των παιδικών τμημάτων, το αρχείο είναι κλειδωμένο και θα χρειαστείτε τον κωδικό πρόσβασης, που μπορείτε να τον ζητήσετε από εμάς τηλεφωνικώς ή με μήνυμα στην σελίδα μας.

Για να εκτυπώσουμε τις φωτογραφίες που θέλετε, σημειώστε τον αριθμό της φωτογραφίας ή των φωτογραφιών και επικοινωνήστε μαζί μας στο 6976 98 98 81.

Το βίντεο εδώ, περιέχει μικρά αποσπάσματα από την τελετή λήξης. Δεν εμφανίζονται τα παιδικά τμήματα για την προστασία των παιδιών.
Για να αποκτήσετε το διπλό DvD, διάρκειας δύο ωρών ή/και τις φωτογραφίες από την εκδήλωση, επικοινωνήστε μαζί μας στο 6976 989881 ή με μήνυμα στην σελίδα μας.


(click στις φωτογραφίες για μεγέθυνση) 

Comments are closed.