Μοντάζ και επεξεργασία βίντεο γάμου, βάπτισης & εκδηλώσεων

Μοντάζ και επεξεργασία βίντεο

Είτε είστε επαγγελματίας είτε ερασιτέχνης, αναλαμβάνουμε μοντάζ και επεξεργασία βίντεο, από γάμους, βαπτίσεις ή διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις.

Από μονοκάμερες ή πολυκάμερες λήψεις θα μοντάρουμε το βίντεό σας ενώ ταυτόχρονα θα γίνει χρωματική διόρθωση (white balance) και βελτίωση.

Ταίριασμα των χρωμάτων για λήψεις από διαφορετικές κάμερες και βελτίωση ήχου.

Εφέ που θα κάνουν το βίντεό σας, ξεχωριστό.

Επιπλέον θα δημιουργήσουμε αν ζητηθεί, πέραν του κύριου αρχείου με το μυστήριο ή την εκδήλωση, αρχείο 2-5 λεπτών με τις καλύτερες στιγμές (highlights).

Στην μορφή, στην ανάλυση και στο μέσο που επιθυμείτε

Το τελικό αποτέλεσμα, μπορείτε να το παραλάβετε στην ανάλυση που επιθυμείτε, σε usb, dvd, Blu-Ray, ικανό να «παίξει» σε όλες τις οικιακές συσκευές.

Κι αν χρειάζεστε περισσότερα αντίγραφα, θα δημιουργήσουμε για εσάς, όσα αντίγραφα επιθυμείτε. Με τις ίδιες ρυθμίσεις και την ίδια εμφάνιση.

Το τελικό προϊόν θα έχει τα απαραίτητα μενού για την εύκολη επιλογή των αποσπασμάτων που θέλετε να δείτε (ολόκληρη την ταινία, στιγμιότυπα, ή την προβολή συγκεκριμένων σημείων της ταινίας.

Τα δισκάκια και οι θήκες εκτυπώνονται στην επιφάνεια τους με την φωτογραφία που επιθυμείτε, ώστε να ταιριάζουν με τα υπόλοιπα προϊόντα σας (άλμπουμ, κουτιά κ.λ.π.)

Μοντάζ και επεξεργασία βίντεο για επαγγελματίες

Στους επαγγελματίες φωτογράφους και οπερατέρ που συνεργάζονται ή επιθυμούν να συνεργαστούν μαζί μας, δίνουμε πάντα, προτεραιότητα στην δουλειά τους.

Έτσι μειώνουμε τον χρόνο παράδοσης του τελικού υλικού.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε την ανάγκη σας και θα βρούμε μαζί, την καλύτερη λύση