Λένα Κολοκοτρώνη: Ένα υπέροχο κορίτσι με μοναδική φωνή (Photos+Ηχητικό)

Λένα Κολοκοτρώνη: Ένα υπέροχο κορίτσι με μοναδική φωνή (Photos+Ηχητικό)

Λένα ΚολοκοτρώνηΗ νεαρή κοπέλα από την Ι.Π. Μεσολογγίου, που μαγνητίζει τα βλέμματα και κερδίζει τις εντυπώσεις, όχι μόνο με τη φωνή της, αλλά και με την ιδιαίτερη της προσωπικότητα, που τα τελευταία 4 χρόνια, έχει τραβήξει την προσοχή πάνω της και δικαιολογημένα.

Από πολύ μικρή αγαπούσε το τραγούδι και είχε την τύχη να την ανακαλύψει ο ταλαντούχος Κώστας Πρέντζας ο οποίος, πίστεψε αμέσως σ’ εκείνη. Έτσι ξεκίνησε για την Λένα το όμορφο αυτό ταξίδι στον χώρο της μουσικής.

Στην πορεία, συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα όπως ο Άγγελος Σπυρόπουλος, ο οποίος της πρότεινε να συνεργαστούν στο κέντρο «Κλαρίνα Live» ως προτοεμφανιζόμενη με τους Βασίλη Αγραφιώτη, Λούλα Παππά, Έλενα Χαραμή.

Την επόμενη χρονιά ήρθε η πολυπόθητη συνεργασία. Η πρόταση από ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα της Αθήνας τα «Αγρίμια» με τους Γιάννη Καψάλη, Γιώτα Γρίβα, Γιάννης Κατσιγιάννης, Τζένη Κατσιγιάννη, Μάκης Τσίκος και Νεκτάριος Κοκκώνης.

Στην συνέχεια, ήρθαν κι άλλες δυνατές συνεργασίες, με κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα του δημοτικού τραγουδιού όπως ο Γιάννης Κωνσταντίνου, η Ανούλα τσαχάλου κ.α.

Αμέσως μετά την συνεργασία με το κέντρο «Αγρίμια» ήρθε και η πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Δεν μπορείς να νιώσεις», σε μουσική και παραγωγή του Μάκη Τσίκου και στοίχους της Γιώτας Γρομητσάρη, από την εταιρεία General Music.

 Νιώθει πολύ τυχερή που σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, έχει καταφέρει τοσά πολλά και κάνει όνειρα και σχέδια για το μέλλον της.

Πιστεύει πως τα καλύτερα έρχονται κι εμείς της ευχόμαστε να έρθουν σύντομα με τεράστια επιτυχία.


Απολαύστε την… 

 

Comments are closed.