Παρανυφάκια: 15 μοναδικές εναλλακτικές που θα λατρέψετε

Παρανυφάκια: 15 μοναδικές εναλλακτικές που θα λατρέψετε

Μια είναι η πραγματικότητα: το παρανυφάκι η τα παρανυφάκια σας θα είναι οι πιο χαριτωμένες υπάρξεις τη μέρα του γάμου!

Για να είμαι λίγο πιο ακριβής ο αγώνας για τα πιο γλυκά πλάσματα εκείνης της μέρα διεξάγεται μεταξύ των κοριτσιών & αγοριών που συνοδεύουν το ζευγάρι και των μικρών τετράποδων φίλων σας.

Από την Αρετή Δελή

Σίγουρα έχετε παρατηρήσει μέχρι τώρα, πως οι περισσότερες εκκλησίες δεν επιτρέπουν πλέον την παραδοσιακή ρίψη κουφέτων και ρυζιού εντός των τοίχων του ναού, με αποτέλεσμα  τα μικρά, χαριτωμένα παρανυφάκια σας να μένουν χωρίς ρόλο… και με άδειο καλάθι!

Πριν απογοητευτείτε και πριν απογοητεύσετε και τις μικρές πριγκίπισσες σας… ετοιμαστείτε να αντλήσετε έμπνευση από τις παρακάτω εναλλακτικές προτάσεις για το τι μπορούν να κρατούν οι μικροί ακόλουθοι σας αντί για το παραδοσιακό καλαθάκι με το ρύζι.

Εξάλλου οι πιο αναπάντεχα όμορφοι και ξεχωριστοί γάμοι, προκύπτουν από εμπνευσμένες ιδέες (που συνήθως έχουν προκύψει στην προσπάθεια να λυθούν κάποια εμπόδια).

1. Banner
που  ανακοινώνουν με τον πιο γλυκό τρόπο την άφιξη σας στην εκκλησία καθώς μπορούν να γραφούν μηνύματα όπως «Έρχεται η νύφη» η «Γαμπρέ… έρχεται το κορίτσι σου» και είναι σίγουρο ότι θα χαρίσουν γλυκά χαμόγελα σε όλους τους καλεσμένους!

Μπορείτε να τα κατασκευάσετε ακόμη και μόνες σας στο στυλ και στα χρώματα του γάμου σας για να συμπληρώσουν τέλεια και χιουμοριστικά το όλο concept της μέρας.

Το πιο γλυκό όμως είναι ότι τα παρανυφάκια νιώθουν ότι εκτελούν ένα σημαντικό έργο.

Alternative_baskets_1.2Alternative_baskets_1.3

2. Pinwheels ή αλλιώς χάρτινοι ανεμόμυλοι.

Ένα ρετρό, ρομαντικό παιχνίδι των παππούδων μας γίνεται ένα διασκευαστικό αξεσουάρ για τα παρανυφάκια σας.

Και τι είναι ακόμη πιο γλυκό από έναν παραδοσιακό χάρτινο ανεμόμυλο; Μα φυσικά ένα τεράστιος ανεμόμυλος.

Alternative_baskets_2.1Alternative_baskets_2.2Alternative_baskets_2

3. Γαμήλιες πινακίδες
Τα παιδιά λατρεύουν να νιώθουν ξεχωριστά και χρήσιμα.

Δώστε τους λοιπόν να κρατήσουν μια γαμήλια πινακίδα (όπως αυτή η φανταστική στη φωτογραφία) με ένα ιδιαίτερο μήνυμα, η οποία  δίνει ένα εντελώς προσωπικό και ξεχωριστό τόνο στο γάμο σας και είναι πολύ ελαφριά για να την κρατούν στα μικρά χεράκια τους.

Alternative_baskets_3.2Alternative_baskets_3.3Alternative_baskets_3.4

4. Σε απόλυτη συνοχή με το θέμα του γάμου σας.
Αντί για λουλούδια, αφήστε το παρανυφάκι σας να κρατά ένα στοιχείο που να δένει απόλυτα με το θέμα που έχετε επιλέξει να έχει ο γάμος σας.

Για παράδειγμα, σε ένα παραδοσιακό country γάμο μπορεί να κρατά ένα παλιό vintage κουβαδάκι και σε έναν καλοκαιρινό ένα μεγάλο αστερία ή ένα κοχύλι.
Alternative_baskets_4.1Alternative_baskets_4.2Alternative_baskets_4

5. Ραβασάκι…γεμάτο αγάπη
Δεν γίνεται πιο ρομαντικό και γλυκό! (γιατί δεν το είχα σκεφτεί για τον δικό μου γάμο;)

Μπορείτε να γράψετε ένα μικρό, γλυκό σημείωμα για τον άντρα που θα σας περιμένει στης εκκλησιάς την πόρτα, το οποίο όμως θα του το παραδώσει λίγο πριν φτάσετε εκεί το παρανυφάκι σας!

Alternative_baskets_5.1Alternative_baskets_5

Το άρθρο το διαβάσαμε στο yes-i-do.grComments are closed.