Η βάπτιση της Λυδίας στον Άγιο Νικήτα Λευκάδας

Η βάπτιση της Λυδίας στον Άγιο Νικήτα Λευκάδας

Ήταν μια πραγματικά ευλογημένη ημέρα για την οικογένεια της Γεωργίας και του Άρη καθώς γιόρτασαν τη βάπτιση της μικρής Λυδίας στον Άγιο Νικήτα στη Λευκάδα.
Αυτή η ιδιαίτερη ημέρα ήταν γεμάτη από αγάπη, χαρά και ευλογίες, καθώς η νέα Χριστιανή υποδέχεται τη νέα της ταυτότητα και την προστασία της Εκκλησίας.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Νικήτα, ένα ιδανικό σκηνικό για αυτή την ιερή στιγμή.
Ακολούθησε μια όμορφη δεξίωση στο “Monato da gusto”, στην παραλία “Κάθισμα”, όπου η οικογένεια και οι φίλοι γιόρτασαν με χαρά και αγάπη την ευλογημένη ημέρα.

Ως φωτογράφοι και βιντεογράφοι, είχαμε την τιμή να καταγράψουμε αυτή την ξεχωριστή στιγμή της ζωής της μικρής Λυδίας.
Είναι μια τιμή και ευθύνη που αναλαμβάνουμε με μεγάλη προσοχή, καθώς θέλουμε να διαιωνίσουμε αυτές τις ευλογημένες στιγμές για την οικογένεια και τους φίλους τους.

Η Τελετή της Βάπτισης

Η τελετή της βάπτισης της Λυδίας ήταν μια ιερή και συγκινητική στιγμή.
Η οικογένεια και οι φίλοι συγκεντρώθηκαν στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Νικήτα, έτοιμοι να καλωσορίσουν το νέο μέλος της οικογένειας στην Ορθόδοξη Χριστιανική πίστη.

Η μικρή Λυδία, ντυμένη στα λευκά, ήταν ένα πραγματικό όνειρο.
Τα όμορφα μάτια της και το χαμόγελό της έλαμπαν, καθώς ο ιερέας την βάπτιζε στο όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.
Οι γονείς της, η Γεωργία και ο Άρης, κρατούσαν με περηφάνια και αγάπη το μωρό τους, καθώς το υποδέχονταν στην οικογένεια της Εκκλησίας.

Η ατμόσφαιρα ήταν γεμάτη από ιερή ηρεμία και συγκίνηση.
Οι παρευρισκόμενοι παρακολουθούσαν με δέος και προσευχή, καθώς η Λυδία υποδέχτηκε την ταυτότητα του Χριστιανού και την προστασία της Εκκλησίας.

Η Δεξίωση

Μετά την τελετή της βάπτισης, η οικογένεια και οι φίλοι μετέβησαν στο “Monato da gusto”, ένα υπέροχο εστιατόριο στην παραλία “Κάθισμα”, για να γιορτάσουν αυτή την ευλογημένη ημέρα.
Το τοπίο ήταν καταπληκτικό, με την υπέροχη θέα στη θάλασσα της Λευκάδας.
Η ατμόσφαιρα ήταν γεμάτη από χαρά, αγάπη και ενθουσιασμό καθώς οι καλεσμένοι συγχάρηκαν τους νέους γονείς και καλωσόρισαν την μικρή Λυδία στην οικογένεια.
Τα παιδιά έπαιζαν και γελούσαν, ενώ οι ενήλικες απολάμβαναν τα πεντανόστιμα πιάτα και τα ποτά.
Η ατμόσφαιρα ήταν γεμάτη από αγάπη, χαρά και ευλογία.

Ήταν μια όμορφη ευκαιρία για την οικογένεια και τους φίλους να γιορτάσουν μαζί αυτή την ξεχωριστή στιγμή. Οι αναμνήσεις από αυτή την ημέρα θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στις καρδιές όλων.

Ευχόμαστε στη Γεωργία, τον Άρη και τη μικρή Λυδία να είναι πάντα ευτυχισμένοι, τυχεροί και χαρούμενοι. Μακάρι αυτή η ημέρα να είναι μόνο η αρχή μιας ζωής γεμάτης από Θεία χάρη, αγάπη και ευλογίες.

Δες τις απίστευτες προσφορές μας στην ιστοσελίδα μας εδώ: https://tinyurl.com/28r3opng

Δες και την δουλειά μας εδώ: https://tinyurl.com/28czlyyy

Ακολούθησέ μας και στην σελίδα μας στο Facebook για να βλέπεις συνεχώς το υλικό που ανεβάζουμε από κάθε φωτογράφιση βάπτισης, φωτογράφιση γάμου, φωτογραφίσεις από εκδηλώσεις, clubs και τις απίθανες προσφορές μας για γάμο και βάπτιση: https://www.facebook.com/zoomphotocinematographers

Ακολούθησέ μας και στο Instagram για να βλέπεις τα πάντα: https://www.instagram.com/zoom_photo_cinematographers/
@natashagiagkiozi , @nektarios_livitsanos
#baptism #baptismday #christening #baby #babybloom #newname #baptismphoto #babyphotography #baptismphotography #babyvideography #baptismvideography #babyphotoshooting #photoshooting #agrinio #zoom #zoom_photography #zoom_cinematography #zoom_videography #besteam


Δείγμα φωτογραφιών από την βάπτιση: (click στις φωτογραφίες για μεγέθυνση):


Η βάπτιση της Λυδίας στον Άγιο Νικήτα Λευκάδας - Teaser

Επικοινωνήστε μαζί μας για την βάπτιση του μωρού σας, χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας πιο κάτω (πατήστε στο +)

    Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα, συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

    Please prove you are human by selecting the flag.

    Ημερομηνία: :29 Ιουλίου 2023
    149 φίλοι μας το είδαν